YOUTH - Revolusi Baru Produk Penjagaan Kulit Shaklee.

BAGAIMANA JIKA ANDA BOLEH KELIHATAN LEBIH MUDA,JELITA?

Hari ni kakbee teruja sangat nak cerita tentang rangkaian produk penjagaan kulit yang Shaklee akan mula pasarkan pada Mac 2018 ini.

Penjagaan kulit muka ni diberi nama YOUTH. Sesuai dengan trademark nya, Kekal Muda, Jelita.

Rangkaian penjagaan kulit Youth direka untuk memastikan supaya sel-sel kulit anda sentiasa kelihatan muda dan menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik. Malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda untuk kembali muda.

Apa yang membezakan Youth dengan skin care lain di pasaran?

Selain daripada Youth ni dihasilkan secara klinikal dan diuji selama 8 tahun sebelum ianya dipasarkan, Youth juga:
➤100% vegan
➤Hipoalergenik
➤Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
➤Diuji oleh ahli dermatologi
➤Diuji oleh ahli oftalmologi

Bagaimana Shaklee dapat pastikan bahawa anda akan dapat kulit lebih muda selepas memakainya?


Youth dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia. Setiap individu yang telah menggunakan Youth akan menjalani Indeks Usia Ukur (Skin Age Index) untuk mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Skin Age Index ni akan mengukur tanda-tanda berikut:
➤Kedutan Kulit
➤Saiz Pori
➤Tona Kulit
➤Keanjalan
➤Tekstur Kulit
➤Hiperpigmentasi
➤Seri Kulit
➤Kekenduran

Hasil dari keputusan Skin Age Index yang kami dapati, 
➤100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.
➤2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Wow kan!...result di atas ni berdasarkan wanita-wanita di US yang telah menggunakan rangkaian skin care Youth selama 1 - 2 bulan. Shaklee bukan sebarang claim tau..individu2 yang menggunakan Youth ni telah jalani Skin Age Index sebelum dan selepas guna Youth.

KUASA BOTANIKAL MENJADIKAN YOUTH SELAMAT UNTUK KULIT ANDA.


Tahukah anda, setiap satu rangkaian produk Youth menggunakan 100% vegan dengan lapan paten dan paten-diproses kerana ianya diformulasikan secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan.
Faktor-faktor penuaan ni sama ada ianya disebabkan oleh cara hidup anda, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi.

Jom kita check 5 bahan utama rangkaian produk Youth.

MUSCADINE GRAPE
dapat melindungi dan memperbaiki DNA sel dan dalam masa yang sama dapat menghalang kerosakan kolagen dan elastin kulit.

LOTUS JAPANICUS
mengaktifkan protein yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Ia juga dihasilkan bersama Schisandra Chinensis Fruit Extract yang dapat bekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

APPLE STEM CELL EXTRACT
kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract dapat mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit supaya kulit kelihatan lebih muda. Ia juga membantu dalam mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda lebih berseri dan lembut dengan lebih lama.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT
herba ini digunakan secara tradisional di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegalatan kulit. Ianya dirumuskan semua untuk semua jenis kulit kerana Schisandra Chinensis Fruit Extract dapat menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

VITAL REPAIR COMPLEX
dapat memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.



Kunci untuk mendapat kulit yang cantik, kelihatan-muda adalah dengan mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit dengan kadar lebih cepat.

Kulit yang muda je dapat bertindak macam tu dengan mudah dan dapat menghasilkan kolagen dan elastin yang kulit kita perlukan untuk lebih lembut, gebu dan berseri-seri.

Tetapi, semakin usia kita meningkat, keserian tu semulajadinya semakin pudar. Proses pembaharuan sel kita pun jadi semakin perlahan serta kolagen dan elastin semakin kurang dihasilkan.

Sebab tu lah jika anda sedang meningkat usia, tetapi masih mahukan kulit wajah yang sihat, berseri-seri dan kelihatan muda, Youth ini dapat bantu tangani penuaan di permukaan kulit serta bertindak keatas sel-sel kulit anda hingga ke tahap DNA.

Youth bukan sahaja melindungi dan menambahbaik sel kulit anda, tetapi Youth juga menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah kulit anda. 😊

..


Available on March. 
Ready untuk be-youth-tiful dengan Youth. 😍😍


.
love, 
 zura bahar 
 Pengedar Sah Shaklee. 

 Order atau keahlian Shaklee? 
whatsapp 016.595.2771 
 --------------- 
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!