Offer Ice Bucket Sehingga 7 September 2017.

Di satu petang yang hening...
sedang kakbee, habibi dan anak2 lepak santai depan television, habibi tanya kakbee..

"nak tak ais krim ni?" sambil hulurkan henfon kat kakbee.

"mana?! mana?!" kekanaks yang duduk berhimpit2 antara kakbee dan habibi yang sibuk amik henfon habibi dulu. πŸ‘¨πŸ‘§πŸ‘§πŸ‘§πŸ‘ΆπŸ‘© <-- gini lah lebih kurang kedudukan kitorang.

sibuk je kekanaks ni.. πŸ˜‹

"nak! nak! adik nak!!"
"kakak pun nak!!"
"baby pun nak!!"
"uhh..uhhh..." - fauzan pun nak letteww..

selepas melepasi 4 inspections, baru lah henfon sampai ke tangan kakbee.


emm..kakbee tatau nak jawab apa.

"nak ke?" habibi tanya lagi..
"beli je lah..budak2 dah nampak tu..kang dok tanya2 pulak."

lalu...habibi pun beli.

lepas asar, 
semua bersiap2 nak ke aeon klebang. 
seronok kekanaks ni dapat jenjalan. 
kakbee sejak beberapa minggu lepas, (lebih spesifik sejak habibi masakkan breakfast nasi lemak di hari cuti,) 
kakbee jadi malas dah nak keluar. 
Pakai selebet je. tambah2 aeon tu dekat bebeno dari rumah. 
Rasa macam pi kedai runcit kat shoplot depan tu je..hehe..

Dah nama pun kekanaks, kan..Of course suka makan aiskrim. Berebut pilih nak aiskrim mana. Tu pun nasib baik ada 3 pilihan je. Kalau tak, mau rambang mata kekanaks ni. Last2 kami pilih yang ni.


Besaq jug dia baq hang...
Katanya untuk 4 orang. 
Tapi staff sana bagi kami 6 pinggan n sudu. Bila staff tu tengok kami ni macam terkial2 je tak reti nak makan, staff tu pun bagitau, kene kacau dulu..
kalau akak nak tanya apa2, panggil je kami tau... nice sangat diorang... πŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘

tapi sebelum kacau, kakbee bagi dulu aiskrim tu kat kekanak2. Then baru kacau. Bila dah kacau, diorang dah tak nak makan pulak... Sudahnya, mamapapa le kene habis kan... 😒 penuh perut dengan air..



Akhir kata, okey lah..not bad.. Ada 3 tempat je offer ni tau... 


So kalau nak grab, offer ni sampai 7 September je ye..


eh..lupa nak bagitahu mana nak dapat offer ni. offer ni ada kat apps FAVE. 



Nanti kalau dah beli, korang pergi ke ice bucket, bagitahu nak guna voucher yang korang dah beli ni. Masa nak kene bayar tu nanti, akan kene swipe kat fon. Ala...korang tunjuk je kat staff sana, insyaAllah diorang bantu punya..

Selamat ber ice bucket! 😊



love, 
 zura bahar 
 Pengedar Sah Shaklee. 

 Order atau keahlian Shaklee? 
whatsapp 016.595.2771 
 --------------- 
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!