Skip to main content

Jiran datang beraya di aidilfitri 2017.

Semalam, sabtu.
Jiran2 datang beraya.
Pepagi kak.bee semangat nak masak.
Baru je masak air, gas abis..hehe..
Tunggu habibi pi beli gas, pukul 11 jugak lah baru start masak.

Pastu, 
datang pulak selsema yang kak.bee selalu kene dulu2 bila kak.bee terlalu penat n tak cukup rehat.
Dulu kak.bee rajin stay up malam buat kerja part time.
Pastu tak cukup rehat, antibodi jadi lemah, mudahlah kak.bee diserang selsema.

So pagi semalam, cecepat kak.bee telan nutriferon. Vitamin Shaklee yang bantu tingkatkan sistem imun kita. Then, antibodi kita sendiri yang akan serang virus yang menyerang tubuh kita itu.
Selsema tidak lah serta merta hilang tapi feeling better sikit dari pagi tu.
Alhamdulillah..

Ni menu tak seberapa yang kak.bee sediakan.

Amacam, okey tak? 😊

Ketupat palas segera.
Rendang kambing.
Lodeh.
Sambal kerang.
Mi kari.
Dadih.

wahh..kagum pulak kat diri sendiri sebab kak.bee buat semua ni sendiri..😄
habibi in charge buat air n kemas rumah.
kak.bee tak kuat mental nak kemas rumah sebab bila kak.bee kemas je, kekanaks sepahkan balik.
kak.bee stress...😂
so..biar apak diorang yang buat..

Bila malam menjelma, kaki kak.bee mula rasa sakit.
akibat berdiri terlalu lama barangkali..
sakit kat area tapak kaki. tapi side atas ni.. tapi nak pijak lantai pun efek jugak lah...
dah menyenget kak.bee jalan..
so........sebelum tidur, kak.bee urutlah sikit2 mana yang patut..
sempena Ostematrix kak.bee dah abis licin sekarang ni, bertabah lah kak.bee menahan sakit..
oh ye..kak.bee minum Collagen sebelum tidur.. dengan harapan, esok pagi bangun, sakit kaki beransur baik..😊

Sekian ceritera kak.bee..
tak amik gambar pun dengan tetamu yang hadir sebab handfon kak.bee entah kemana entah masa kejadian...😅

gambar juadah je yang ada...hihi.




love, 
 zura bahar 
 Pengedar Sah Shaklee. 

 Order atau keahlian Shaklee? 
whatsapp 016.595.2771 
 --------------- 
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT