Skip to main content

Short trip to Cameron Highland.

Assalamualaikum n hi!!
Lepas balik dari Kl hari sabtu tu, kitorang mendaki tanah tinggi Cameron Highland pulak.
ini kali ke3 selepas beranak.
tiap kali ada anak, wajib naik cameron..hihi...
 


Actually,habibi yang offer trip ni.
walaupun cuma tidur 1 malam je dan tak berjalan2 sangat, saya dan anak2 tetap happy..

Kitorang tidur kat sini.





Tengok lah budak2 ni..
asyik main telefon je..
kata dia, dia nak telefon kawan dia..
 



Ni kalau kat rumah dah pasang telefon ni, sat sat dia call kawan dia ni..
sat sat dia call anak jiran..
sat sat dia call nenek..
emm...
Kakak nye pun sama...
ayoyo..



Kemana pun habibi ajak pergi, saya sangat2 happy.
Walaupun belum ada rezeki untuk kita melancong jauh2 ke oversea, saya percaya 1 hari nanti mesti kita dapat pergi..
:)
InsyaAllah bila habibi dah sama2 join saya kerja dari rumah nanti, mesti kita kitorang boleh jalan2 lebih jauh lagi...

Thanks habibi..
abang selalu cuba untuk buat sayang happy..
lagi happy kalau abang sama2 buat bisnes dengan sayang dari rumah..
Anyway, 
Thank you so muchie!!!
Muah..muah. !

Tak de apa sayang dapat hadiahkan..
cuma 3 orang anak dara ni je yang mampu sayang bagi..

Anak dara yang sebelah kanan pakai seluar pink tu, bila naik kereta je dia berak.
pegi kl dia berak.
pegi cameron dia berak.
nak balik ipoh pun dia berak.
semuanya dia berak dalam kereta.
Sabo je lah..

Haruslah mamapapa telan Bcomplex bila berdepan dengan anak2 dara ni.
(^_^)


love, 
 zura bahar 
+6016.595.2771 
--------------- 
kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.com

Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT