Skip to main content

SELAMAT BERTUNANG ADIK IPAR KU.


hari yang mendebar kan..
pepagi dah busy siap2kan makanan untuk tetamu yang datang dari jauh tengah hari nanti.
saya di beri penghormatan untuk sediakan ikan siakap 3 rasa...chewahh... (^_^)v


gigih memasak pepagi tu tau..
dah le nailah tak boleh berjauhan lama2 dengan saya..
asyik nangis je dia rindukan saya..hehe..
.
seperti yang di janji kan, tepat pukul 2 tetamu sampai.
5 kereta kesemuanya.
Alhamdulillah...
dapat lah peluang untuk kami memuliakan tetamu dan rasa bertuah di pilih menjadi tuan rumah..

.
majlis berjalan lancar, alhamdulillah...
natrah turut serta sessi perbincangan tarikh, hantaran, mas kawin, lokasi dll.
sebab apa nak tahu tak?
sebab dia risau kalau opah yang kawin.
dia tak kasi opah kawin...hihi

hasil perbincangan, insyaAllah majlis akan berlangsung pada sept nanti..
best nye kenduri kawin...
:)
.

baju putih tu adik ipar saya.
muka excited gila...haha
.

sabaq naa....6 bulan je lagi dah bergelar isteri...
.

ketika sessi menyarungkan cincin..
.

tanggal 28hb february, selamat dah adik ipar ku di risik dan bertunang.
teringat pulak zaman ku di risik dolu2..
masa saya dulu, sangat2 simple.
tak de tunang pun..
family habibi datang untuk merisik bulan 3, bulan 6 dah kawin..
ringkas dan padat. (^_^)v..
apa yang penting?
duit!!!
hihi...
ada duit, no pinjam2...boleh lah terus jalankan majlis...
.
bunga-bunga ku...
(^_^)v
yang pakai baju pink tu yang risau sangat opah kawin lain.
nailah pulak tidur je molek2 sampai abis majlis.
best! best! haha
.
kakak putri tanya,
"mama..siapa nak kawan?"
"bukan kawan...kawin...."
"siapa nak kawin?"
"mak su..."
"mama dah kawin ke dengan papa?"
"mesti lah dah...."
"kenapa mama tak kawin lagi?"

adoii...nak mama kawin dengan papa lagi sekali ye?
tunggu MASTER CELEBRATION SHAKLEE BAIZURA BAHAROM & SHAIFUL BAHARI ye...
putri2 mama jadi flower girl nanti, k... 
v(^_^)v

love,
 zura bahar
---------------
kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.com

------------
pesanan penaja:
VITA-LEA FOR CHIDREN.
multivitamin yang boleh di kunyah oleh kanak2 dan sangat sangat lazat rasanya..
anak2 korang mesti suka!
sebotol ada 60 biji.
harganya RM111.
whatsapp saya untuk berikan kepada anak hebat anda!
016.595.2771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT