Skip to main content

opah ke mekah lagi..


budak ini mahu activate kan dirinya..tak mahu di dukung...

mak su yati tunggu turn nak wrap beg opah...


kakak pegi airport pakai singlet angry bird je...em..

opah dan jemaah umrah yang lain...

penat dah meng active kan diri nya...

opah dengar taklimat...

putri2 papa...sonang mama bole relax2... ;)

tak mahu kene dukung...dia mahu bebas..

tengok la tu...em...

tak larat dah nak halang...

mama beli fabric ni kat ikea... 
bole main kaler2... :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT