Skip to main content

ourHome at klebang ria


hari sabtu lepas, berkesempatan melawat bakal rumah baru putri2..
berdebar2 pulak tengok progress nye...
jangka siap bulan 6 nanti..
nak dapat cf, gitu gini, agak2 bulan 8 la kot bole duduk..
plaster ceiling untuk tingkat atas dah siap sepenuhnye...


main entrance

master bedroom
  
dining n living

view dari balcony di master bedroom...
i like!!!
bole baring2 mengadap awan... :)

view dari bilik putri2...
in future, akan menghadap rumah orang lain...

kitchen

belakang...

ohh...neves pulak kenangkan wang simpanan yang belum cukup lagi..
Alhamdulillah, shaklee ada membantu...
bole jugak simpan ribu2 sebulan...
kalau harap gaji, dapat simpan ratus2 je...
(bile lah bole banyak, kan?)
*nak jana pendapatan dengan shaklee? bole contact saya ye...*

lalu...tadi...waktu lunch hour....round kat ssf ipoh...
ada pulak sofa ala2 retro..ala2 old skol...ala2 unik...ala2 stylo...
haih...memang my taste lah!
terbayang2 nak bubuh kat myStudio...
em.... (angkat kening laju2)





cant wait untuk tinggal di rumah baru...
by that time, dah berangan dah i dah start dengan life baru sebagai 
WORKING AT HOME MAMA!
weeeeeee...... :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT