Skip to main content

NAURAH THE LATEST: ikan keli hidup


kisah ni tak la latest sangat...
dah lama dah...
tiap kali pegi supermarket, 
"mama...kakak nak tengok 'sish' ,oye? oye ya...oye ya... 
(boleh? boleh la..boleh la...)"

so, tiap kali pegi mydin ke, tesco ke, memang kene mengadap akuarium yang ada ikan keli hidup tu...
most of the time, mama yang teman kakak tengok sementara papa cari barang2 dapur...
bile ajak gerak, nangis2 tak nak...
so, kene la tunggu beberapa minit sampai kakak puas tengok fish...

satu hari, papa pulak kene teman...
dan akhirnya, papa dapat idea...
"kita rakam je la..pastu bagi dia tengok"

inilah yang kakak suka sangat tengok tu...
kalau tengok diam2 tak pe jugak...
dengan bising mulut nya asyik tanya tu apa..tu apa...
siap pakej lompat2 lagi..
dah abis happy la tu dapat tengok fish!

video

salah 1 sebab kakak suka pegi pasar malam pun sebab nak tengok fish!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT