Skip to main content

adik, kakak dan pororo


dear putri-putri...
sangat lama mama tak cerita tentang putri2 berdua,kan...
ok...mama minta maaf...
sejak mama join shaklee, memang diary putri2 mama dah jarang tulis... :)

adik putri dah hampir setahun...
gigi atas baru nampak 3mm...
mamapapa dah tak bawak stroller bile kita keluar sebab adik dah bole duduk kat troli...

adik yang sentiasa ceria.

kakak masih macam biasa...
menangis...menangis dan menangis...
bile keluar jalan2, masih mahu berdukung...
dan minggu lepas kita keluar, mama nampak patung pororo kat 1 kedai...
mama terus offer kat kakak...
kakak sangat excited dapat patung pororo dan kakak tak berdukung hari tu...
jalan laju2 sambil peluk pororo...
sesekali kakak cium muaah muahh...
sayang bebeno kat pororo dia tu...


adik pun tak bole pegang pororo dia..

em....
actually...mama dalam keresahan ni...
resahkan kesihatan kita semua...
terutama, insan2 yang mama sayang...
mama resah jugak tentang kesihatan mama...
sungguh mama risau, macam mana keadaan anak2 mama nanti...
mama berdoa, moga Allah sentiasa melindungi kita terutama putri2 mama dan papa...
mama tak bole hidup tanpa kalian semua...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771

Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT