Skip to main content

seronoknye kene puji... ;P


kamis lepas, mama terima parcel yang paaaaaaling mama suka...
=)

waterproof fabric untuk purse mama

cute buttons dan jersey cotton untuk buat baju raya kanak2 nanti...
semua ni dari Love and Craft Supply


jadinya...hujung minggu mama gigih buat purse untuk diri sendiri...
=)
nak beli siap punye,mamapapa dah jarang2 kuar shopping...
selalu kita kuar untuk beli barang dapur je...


mama's purse under construction...






and the end product!
v(^-^)v






before this...


mama pakai beg duit zip je...
macam aunty2 cine selalu pakai...
lepas tu mama pakai name card holder...
em...nak buh duit kertas pun kene lipat2...
dan finally,dapat jugak mama purse baru!
=)


as usual,semua barang2 mama mesti di 'spotcheck' oleh kakak putri...





and the best part adalah...

putri kata..."uhhh...ntikkk..."

video

dan

mama tunjuk kat papa...

"pandainye...."...lambat sikit papa cakap lepas papa tengok... 
"apa yang pandai?"...mama buat2 tak faham....
lambat2 baru papa jawab...."pandai la sayang buat....."
hihi....



6 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT