Skip to main content

it's a boy?

actually, yang mama asyik tulis bedding baby cot tu nama nye bumper pad...hehe...
mama baru tau...

putri punye dah totally siap n mama dah sarungkan...
mama rasa sangat cute!
(tak dapat nk elak dari 'masuk bakul n angkat sendiri'..hehe)

mama dah start putra punye...
=)

dark blue + polka dot....mama nak navy blue tapi tak de la....

it's a boy ribbon...( again, it's???)

alphabet 'putra' dah siap jahit... =)

lepas siap ni, mama nak buat sarung tilam, bantal n bolster...
bile sume dah siap, baru la bole letak gambar overall design ye...
entah sempat ke tak sebelum mama beranak ni...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT