Skip to main content
mama suka dengar nasyid...
tenang je rasa...
kalau dulu, sebelum putri ade, bile travel jauh2, mama papa gilir2 drive...
bile mama drive, mama pasang la lagu2 mama...
nasyid n lagu2 yang slow...
bile papa take over driving, kalau tak tukar radio, 
mesti papa kata lagu2 mama suka sume ngantuk2 punye lagu...
cis!... abang tau kan bini abang ni berjiwa sentimental... =)
~sebab mama sekarang tengah layan lagu nasyid kat office~

putri banyak sangat ikut perangai mama...
ade 1 perangai tu, bile putri buat, papa akan ckp dekat mama...
"ni ikut sayang la ni, suka ********* ****** *** *******"
hehe...tak mo tulis...

video

ni pun putri ikut perangai mama...
bile tak dapat something, putri akan menangis...
tapi yang ni, tak de pulak papa cakap putri ikut perangai mama...
maybe papa tak tau yang mama akan nangis bile mama tak dapat ape yang mama nak...
atau maybe papa buat2 tak tau?
hanya papa saje yang tau... =)



Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT