Skip to main content

terima kasih, sayang...

=)

balik dari melaka, kita singgah PD amik opah kat rumah opah chu...
lepas tu, kita singgah KL...
sebab papa nak gi lowyat, nak cari barang computer...
sejam lebih nak sampai lowyat dari tol sungai besi tu...
jalan punye lah jammed!
tapi nak berpatah balik, memang tak bole...
jadi, kita redah saja...
sampai jua lah kita kat lowyat...
asalnya nak cari barang computer...
tapi kita naik sampai tingkat 1 je...
tempat camera...

=)

mama dah aim nak kumpul duit n beli dslr sebelum raya hujung bulan 8 nanti...
tapi hari tu,
papa offer beli dulu kat situ...
sekali lagi mama =) lebar.....

sebelum ni dah 2x papa offer mama beli hp baru yang best2...
tapi mama tak terasa nak tukar hp sebab hp mama masih bole sms n call...
mama tak perlukan hp untuk online internet semata2 nak check email atau facebook atau google ape2...
mama bukan lah seorang bisnesswomen yang akaun email mama sentiasa ade orang inbox...
mama juga bukan seorang yang famous yang akaun facebook sentiasa ade orang inbox...
mama tak rasa benda tu perlu buat masa sekarang ni....
tapi kalau camera yang papa offer,
memang mama takkan tolak!

=)

akhirnye,
terbeli jua dslr Nikon D3100...


perspective view

=)

oho...cover lens pun nak snap ke? ;)

gambar kat kedai camera...

baby mama asyik tak keruan je... =(

mama anggap ini adalah hadiah sempena anniversary perkahwinan papamama yang ke2...
papa tak cakap pun...
mama je pandai2 anggap... ;)
sebab papa suka buat something unpredictable...
sebab camera ni dibeli pada 6 hb yang lalu...
hadiah ini untuk mama papa...
bukan untuk mama sorang tapi untuk kami berdua...
supaya mamapapa dapat rakam momen2 indah bersama putra putri mamapapa nanti...

=)

oh...teringat masa mula2 mama beli digicam dengan papa...
papa asyik ambil gambar mama...
kali ni pun sama...
sampai rumah, muka mama jualah yang papa snap dulu...

=)

pesanan buat putri!
hp mama putri bole main sebab hp mama hp old skol yang keras, berat n tahan lasak-bole-baling2...
tp yang ni tak bole main, ye sayang....

dan abang...
terimah kasih sangat2 dengan hadiah ni...
dah lame sayang idamkan...
lepas ni offer lens wide angle pulak ye...
bole ambik gambar ramai2 n gambar architecture pulak...

;)


oho...kotor nye cermin bilik mama!

 
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT