Skip to main content

sambung kisah semalam...

disebabkan mamapapa nak cari barang putri,
so tempat yang di tuju adalah tempat mainan...
kali ni papa sportiing tau...
papa bagi chance putri pilih mainan ape yang putri nak...
papa hulur kereta...
putri amik sambil senyum2...
tapi tu kereta,sayang...
putri kan seorang putri...
mamapapa hulur anak patung...
putri tolak2 bile terkena tangan n muka putri...
aduhai sayang...
yang paling tak tahan mamapapa nak ketawa,
bile papa suruh putri pilih mainan mana putri nak,
sambil senyum2 putri pegang price tag yang mainan nye dah abis...
padahal, sebelah2 tu byk lagi mainan lain...
putri...putri...
dan akhirnye,
tak de dah offer mainan dari papa.... =)

tapi tak pe...
barang yang mamapapa nak beli tu, 
offer nye masih ade dan akan terus ade sampai bila2...
sebab mamapapa memang budget nak belikan putri barang tu...
weekend kita shopping lagi,ye!
 
video
 
2 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT