Skip to main content

mama cuak!

semalam papa masuk keje lambat...
selalunya pukul 7.20 papa dah pegi...
dan seperti biasa, isnin pagi kita kene amik opah kat gunung lang...
sejak akhir2 ni, pagi2 isnin opah gerak dari kg ke ipoh...
jadinya, mama kene la angkut putri sekali sebab selalunya opah sampai masa papa dah pegi keje...
di sebabkan papa masuk lambat semalam,
mama tak bawak putri...
putri pun tengah tido lagi...

bile mama dah balik,
papa sambung tido kejap...
mama siap2, putri tak bangun lagi...
sampai la mama dah nak pegi keje,
baru putri bangun...
papa pun bangun...
mama nampak papa kemas tempat tido... =)

mama balik keje...
putri tak sambut mama... =(
putri tido...
mama masuk bilik...
rupa2 nya, papa cuma lipat selimut dia je!
selimut mama n putri, kene longgok je...
bertuah betul!

lepas mama papa makan malam,
papa masuk bilik...
papa tak bukak lampu...
kipas pun tak bukak...
mama cari2 papa,
mama nampak papa terperosok bawah tepi katil...
tengok hp...
mama tanya papa buat ape...
papa jawab tak de ape2...
mama dah cuak...
papa marah mama ke sebab tulis pasal papa balik keje selalu tengok anime?
tak bagi chance kat mama tgk cite mama?
mama rasa papa tak baca blog putri ni...
em...tak pe la...
mama dok depan tengok tv sambil layan putri...

tiba2 papa keluar...
"dah level 45 dah abang main...."
lor...dia main game rupe nye...
buat mama nervous je papa ni....
huh...

lepas abis cite mama,
papa pun buka anime...
ish..ish...



 

putri suka amik gambar sendiri... ;p

Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.