Skip to main content

hadiah hari ibu untuk mama...

tak de hadiah... =)
tak de hadiah yang mahal2...
tak de hadiah intan berlian...
dan yg sewaktu dengan nya...

tapi...
masa yang papa dapat luangkan buat mama dan putri...
sebab papa tak kene ot...
tu dari papa...
dan dari putri...
ni mama cerita... =)

kisah nye bermula di pagi ahad yang mama tak perlu bangun awal untuk siapkan sarapan papa sebelum pegi keje... =)
kita semua bangun lewat hari ni!
sampai putri rasa gelisah sebab mama papa tak bangun lagi...
(sbb putri dah biasa bangun awal...)

lepas semua dah bangun,
kita baring2 lagi kat depan tv...
opss...actually,mamapapa je yang baring2...
tapi putri dah mulakan aktiviti...

papa basuh kereta...
dan mama selesaikan putri...
mandikan putri, suapkan putri makan dan tidokan putri...

lepas makan tgh hari n zuhur, 
(seperti biasa di hari ahad bile papa tak keje),
kita keluar...
kali ni memang betul2 keluar window shopping...
sebenarnya ade tujuan...
nak cari barang putri...
tapi tak jumpa yang berkenan...
tapi bile mamapapa n putri dah berkenan, tak de yang elok pulak...
sample punye sume dah rosak2...

dan...
hadiah putri buat mama di hari ibu adalah...
apabila putri bagi chance dekat mamapapa nak dating...
n imbas balik waktu mula2 berpacaran...
tak imbas pun...cuma makan diam2... ;)
putri tido bile mamapapa makan...
dapatlah mama makan ditempat awam sambil bersuap2 tanpa gangguan putri... =)
kalau tak, memang putri tak bagi peluang...
mama pegang je sudu, putri pun memulakan pancaragam...

cukup la hadiah 'masa' buat mama dari kalian berdua... 


hari ni keluar pakai sexy sikit ye sbb sangat panas kat luar

rambut putri pun bole ikat tau!

putri malu2 nak amik gambar pakai baju sexy...

senyum untuk mama... =)

Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT