Skip to main content

Meet Uncle Hakim, Uncle Taufiq n Uncle Sufyan...

Hari yang mama tunggu2 akhirnya menjelma jua...
kita pegi kl, visit new baby born, Natalia Raisha, old baby born, Muhammad Nur Syafiq, n atuk,nenek, pak long, mak ngah, pak ngah, pak lang, pak teh n pak su...

tak de ape nak cerita sbb sgt happy...(mama yg happy!)
so..just enjoy the photos... =)

putri at mak ngah's house


lepas tu, kita ade visit rumah baru mak ngah yang bakal  mak ngah pindah bulan 6 nanti... =)
ade swimming pool...
abang syafiq n putri mandi swimming pool.. =)

1st time putri mandi swimming pool...surprisingly, putri tak takut langsung!

tengok tu betapa happy nye putri! padahal selama ni mama mandikan putri dengan air suam...

"nanti kita beli baju mandi ye..." papa ckp dkt putri..
so, bile mak ngah dah pindah rumah baru nnt, bole la kita mandi swimming pool lagi...
mama pun nak mandi sama...yey!



lepas tu, kita visit pulak baby aisya at taman melati, gombak...

putri bangun tido, terus nangis2...baby aisya tengok je putri nangis...



sebelum kita balik ipoh, ambik gambar lagi...
untuk kenang-kenangan buat putri dah besar nanti...

abang syafiq n kakak putri yg gelisah tengok adik raisha menangis...
ni dia sepupu sepapat...
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT