Skip to main content

Baju Pertama...

dah lame mama teringin buatkan sendiri baju untuk anak mama..
sbb dulu,nenek selalu buatkan mama gaun bile hari raya...
best sgt mama rasa sbb tentu nye gaun tu takkan same dgn sape2..kan...

ni dia mesin jahit old skol...

bile mama menggelek gelekkan roda nya,putri pun kelam kabut datang...

ni dia baju nye...
senget2 mama jahit..hihi...

hasil nye....






sebenarnya,nak kene alter lagi tu...
tangan terlalu kecik...
butang belakang pun tak bubuh lagi...
baju tu masih terbengkalai lagi...ekeke
mama tak sempat nak alter...

tak sabar mama nak try design lain pulak...

ps...mama beli buku ni tau! semata2 nak jaht sendiri baju2 putri... =)

2 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT