Skip to main content

Baru nak beli baby cot!

Hihi...
mama memang teringin sangat2 nak ade baby cot...
wife boss mama dah hadiahkan tilam untuk Putri sejak Putri 8 bulan dalam perut mama...
tapi,bile Putri hampir 8 bulan baru mama dapat beli...
ade rezeki lebih sikit awal tahun ni,kan..
alhamdulillah...

katil baru Putri yang baru je sampai rumah...
terus mama papa letak tilam,pasang cadar,letak tilam tepi2 tu dan bagi Putri enjoy katil baru... =)


Tempat Putri beradu...


aiyo amoi...
sejak dah pandai merangkak ni,bangun2 tido terus nak merangkak...
pastu nangis2...
ish..ish...manja budak ni!


Takde bedding,cuma guna comforter mama...
maklum la,mama papa Putri ni adalah golongan yang under budget dan akan memanfaatkan apa saja benda2 yang dah lame tak pakai... =)

Yang penting,Putri mahu tido disitu...
(mungkin sebab tilam yang best kalau nak compare dengan playpen dulu tu...)
dan mama papa punya ruang yang luas untuk tido... =)
tapi,
kasihan mama...
tak dapat nak susukan putri sambil baring2 di waktu tido mama... =(
1 comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT