Skip to main content

antara mama & papa

hi sayang...
semoga saat sayang mama ni baca blog ni,sayang sihat n happy selalu...

sejak kes malam putri terselit tu,putri tido antara mama dan papa.. =)
mama amik ruang sikit je n papa pulak terpaksa control tido dia...
tak bole lasak2..nnt terhempap putri pulak... ;p
tgh2 mlm,putri terbgn lagi...
putri tak nangis,tapi putri tak selesa...
sbb putri selsema siang tu...
putri tak pandai nk sedut mukus tu...
so,tiap kali putri bersin,keluarla mukus2 tu...
pastu,putri pun tonyoh2 hidung n muka putri...
em...comot betul anak mama...

masa putri terjaga tu...
putri mengiring kiri,mengiring kanan...
mungkin nak cari keselesaan...
yg pasti,bile putri mengiring tu,mesti nak cari sesuatu untuk putri garu2 dgn kuku putri yg sll tajam tu... =)
dan yg paling mama suka,bile putri terlentang,tangan putri 1 sentuh papa.1 lagi sentuh mama...
mama dapat rasa yg putri bahagia bila mama papa ada disisi putri..
memang kami bahagia,sayang...
doa mama setiap hari,moga kebahagian kita,berkekalan hingga akhirat...
mama tak dapat bayangkan hidup tanpa kamu dan papa...

baik-baik,ye sayang....
lagu ini untuk kamu dan papa... =)

baik-baik sayang by wali band
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT