Skip to main content

tentang saya


Assalamualaikum saudara2 ku yang di hormati,
Saya Baizura Bahar, isteri, mama kepada 3 orang Putri dan Agen Shaklee, produk kesihatan yang semakin mendapat tempat di Malaysia.

Kesihatan keluarga menjadi keutamaan saya sejak saya mempunyai keluarga sendiri.
Saya mula sedar sejak berumah tangga dan mempunyai anak2 kerana dengan sihatnya kami semua, insyaAllah akan hadir rasa gembira dan bahagia.
Saya juga mula terfikir, jika saya tidak sihat, bagaimana saya mahu menjaga anak2 amanah Allah dengan sebaik-baiknya.
Oleh itu, saya perlu sihat untuk mereka dan saya mula mencari-cari suplemen yang dapat bantu saya kekal sihat sepanjang masa.
Hal ini kerana saya sering di serang demam selsema kerana tidak cukup rehat demi menjaga anak-anak yang masih kecil, bekerja sepenuh masa dan melakukan kerja-kerja separuh masa demi mencapai cita-cita saya mahu menjadi WORKING AT HOME MAMA.

Setelah saya mencuba Shaklee, saya tidak lagi di serang demam selsema walaupun saya terlalu penat dan tidak cukup tidur.
Saya sangat berpuas hati dengan kesan yang saya dapat dari Shaklee dan saya mula berkongsi kebaikan Shaklee dengan rakan-rakan facebook dan blog.
Hasil perkongsiaan saya, saya mampu jana pendapatan dari bisnes Shaklee dan saya dapat capai cita-cita saya menjadi WORKING AT HOME MAMA..
Saya sangat gembira dengan kehidupan saya sekarang. Saya dapat jadi insan pertama yang tahu perkembangan anak-anak saya dan saya dapat sediakan sendiri makan minum suami saya.
Alhamdulillah... :)
Jika anda juga ingin peroleh kesihatan yang baik dan pendapatan yang lumayan dengan Shaklee, sila sms/whatsapp saya di 016.595.2771

Salam sayang dan perkenalan,
Baizura Bahar. :)


the latest pic of us. 
October 2014

-----------------------

assalamualaikum n hi!

saya lahir pada tahun 1984.
waktu saya tulis profile saya ni, (2013), saya baru je 29 tahun. :)

mula menulis blog ketika putri sulung saya berusia 6 bulan.
seronok nak share tentang kisah dia untuk tatapan atuk nenek yang jauh di mata tapi dekat di hati..
tapi sekarang, saya jugak nak share tentang bisnes yang baru saya ceburi iaitu Shaklee. :)
selain tu, saya ada jugak share tentang passion saya dalam bidang interior design dan menjahit.
All in One! :)

berbalik tentang diri saya.
saya ada seorang suami. of course la kan... :)
buat masa ni, 2 orang anak perempuan.
saya sedang bekerja sebagai interior designer di ipoh.
dan bercita2 mahu resign! 
hehe...
entah lah...sejak menjadi isteri dan mama, naluri saya lebih kepada mahu menjadi suri rumah sepenuh masa.
tapi, saya masih mahu berkerja.
saya mahu jadi working-at-home-mother.
:)

semoga, dengan usaha murni saya dalam bidang bisnes online ni,
saya dapat capai hajat saya.
amin...

terima kasih jugak atas support kawan2 semua yang sudi jenguk blog saya.
mudah-mudahan, kita semua dapat capai apa yang kita impikan! amin...

lot of lovessss,
mama daisies yang busy.


the latest pic of us. 
january 2013


Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT