Julai..Bulan bersejarah buat kakbee.

Alhamdulillah untuk hari semalam. 😊
Kami keluar seawal jam 9.30 pagi, menuju ke Taiping untuk servis kereta.
Then ke Penang untuk urusan penghijrahan kami.
Jam 11.30 malam baru sampai ke MyHome.

Travel di hari closing memang mencabar.
Dengan bateri kong nya di saat2 kritikal nak wasap2 anak bisnes n customers nya..
tapi Alhamdulillah..berjaya jugak charge fon sekejap n survive lepas maghrib tu sampai balik rumah. 😊

kakbee, as usual, sukar nak tolak pelawaan suami bila ajak buat sesuatu.
tahun lepas, hari closing suami ajak pi Genting.
saja jalan2..
seghiau nak jalan2 sambil closing sebenarnya..
sebab time ni selalu nya sibuk nak wasap2 anak bisnes n customer.
memasing suka buat order last minit.. 😅

tapi sebab bisnes shaklee ni sangat2 flexible..
kat mana2 pun boleh buat bisnes asalkan ada line internet, kakbee on je kemana pun suami nak bawa.. 😊

i just tak nak kecewa kan dia..
sebab kakbee tak suka bila orang kecewa kan kakbee..bila orang menolak permintaan kakbee..
kakbee tak suka perasaan tu..
so..kakbee tak nak buat orang macam tu...

sebenarnya nak cerita yang, bulan Julai ni will be bulan bersejarah buat kakbee.
kakbee sangat neves nak menanti detik itu.
dan kakbee akan sangat busy untuk siap2 kan semuanya..
nanti lah kakbee cerita apa benda nya...
bila tiba masa nya nanti...
bila kakbee dah bersedia nak semua orang tahu..
doakan semua urusan kakbee dan keluarga dipermudahkan ya...

okey la..
waktu ni jam dah pukul 12.49 malam.
semua dah tidur.
kepenatan.
penang - ipoh..jauh jugak..
semoga mimpi yang indah2 ya... 😊





love,
 zura bahar
 Pengedar Sah Shaklee.

 Order atau keahlian Shaklee?
whatsapp 016.595.2771
 ---------------
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!