Review tentang supermarket Aeon Klebang Ipoh.


Dulu kakbee selalu hairan dengan orang2 yang shopping barang dapur kat Aeon.
Tak mahal ke?

Padahal dah orang tu mampu. Awat nak compare dengan diri sendiri yang kurang mampu.. Hihi..

Tapi kan, sejak Aeon dekat dengan rumah, kami pun sebenarnya selalu shopping barang dapur kat Aeon. 😄

Ada 3 faktor.

1. Sebab dekat. Jimat masa n minyak kereta.
2. Sebab sebenarnya ada je barang aeon yang lagi murah kat tempat lain.
3. Sebab Aeon selalu buat jualan half price.

Yang jualan half price tu lah yang kami selalu beli. Kadang2 lambat lagi tau expired date nye. N harga dia pun memang rasa worth it. Main ambil je barang sebab diskaun kan. Tup tup nak bayar, eh...apesal banyak kene bayar ni... 😄

Korang imagine lah.. Tepung segera nona yang kakbee selalu beli untuk buat kek ke, donut ke, brownies ke, harga asal dia rm12 lebih kurang, boleh jadi rm2 lebih... Haa tak ke meroyan kakbee nak beli banyak2.. 😄

Banyak lagi kami dah beli.. Time ni lah lupa nak bagi contoh kat kome.. 
Yang penting nye, expired date nya kadang2 lambat lagi.

Ada gak supermarket lain buat jugak. Tapi harga masih mahal n macam clearance stock aja. 


Moral of the story, dont judge book by its cover. Berkali2 kakbee ingatkan diri sendiri ni. Sila jangan bersangka2 dengan orang sebelum kamu mengenali hati budi nya..

Kantoi pulak ambil gambar masa anak soleh tu tengah makan kasut. 😪

..
Promosi Januari 2018:
Omega Guard beli 3 dapat 5% diskaun!
Ketahui adakah anda perlukan Omega?
Klik SINI.
Ketahui bagaimana Omega dapat bantu melegakan batuk?
Klik SINI.

love, 
 zura bahar 
 Pengedar Sah Shaklee. 
 Order atau keahlian Shaklee? 
whatsapp 016.595.2771 
 --------------- 
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!