Kevin Zahri email Kakbee

wahh.. neves kakbee bila Kevin email kakbee.. 😁

nak tahu Kevin tulis apa?

Join Our Free Empower Diri Bootcamp in KL



Jom sertai bootcamp percuma pada 13 Jan ini di Dewan Serbaguna Taman Desa Baiduri, Cheras, KL bersama teamleader-teamleader terpilih. Satu slot terhad kepada 50 orang sahaja.


"Empower Diri" Bootcamp


Cepat2 daftar siapa yang berminat nak join. Masuk kat web yang tertera kat poster tu ye..

Kakbee teringin jugak nak join program2 gini. Tapi kakbee malu.. Haha..
Sudah nya berjoget dengan anak2 kat rumah je.. 😊



Seronok juga. Cuma tak dapat lah tips exclusive untuk maintainkan berat n bentuk badan.

Tapi alhamdulillah, kakbee masih dapat pakai baju2 sebelum kawin dulu.

Ni kakbee share macam mana caranya kakbee dapat maintain kurus macam zaman sebelum kawin. Klik SINI ye. 😊


love,
 zura bahar
 Pengedar Sah Shaklee.

 Order atau keahlian Shaklee?
whatsapp 016.595.2771
 ---------------
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT