Surat Penempatan Sekolah Putri Natrah.

waduh waduh.. tahun depan, 2 orang putri dah sekolah yang sebenar benar nya sekolah.
actually, tak de apa pun yang nak risaunya. sebab dah ada experien kan si kakak bersekolah. cumanya, bezanya nanti adalah, bila putris ada kat rumah, semua power puff girls bergabung.. 😅




sekarang ni, putri natrah sekolah tadika. 
so, dia tak bertembung dengan kakak dia sampai lah kakak balik sekolah petang. peak hour kak bee around jam 11 pagi ke 1 petang tu, dia tak ada. agak aman sikit rumah sebab selalunya yang mencetuskan 'peperangan' antara power puff girls ni adalah natrah. haha..
tawakal aje lah ye kak bee oii... 😊


tak abis manja dia ni. tak boleh tengok mamapapa peluk cium baby2, dia pun sibuk menyendeng2 minta di peluk cium. jeles tak abis lagi. berebut dengan baby2 nak baring or duduk sebelah mama. kalau tak dapat, nanges lah keje nye. perangai dia lebih kepada baby2 instead of seorang kakak. tapi, agak indipendent orangnya. emm...

alhamdulillah...dapat sama sekolah dengan kakak. 
actually kak bee terlupa nak daftar kan dia. dah lambat jugak pi daftar. lepas tu, ada satu waktu tu kecoh kene isi borang online untuk dapatkan sekolah yang kita nak. kak bee tak buat pun sebab masa kakak putri dulu tak de pun kak bee isi borang online. just submit borang yang di ambil dari sekolah je. tu yang kak bee pun buat tak tau je la bila kengkawan sibuk2 isi borang tu. bila dapat surat ni, alhamdulillah....syukur sesangat dapat sekolah sama kakak. 😊

ok.sekarang mama putri excited nak shopping barang sekolah! 😃
.
 Jangan lupa ye..Dapatkan Offer Omega Guard, beli 5 dapat evoucher RM60 diSINI ! Dan juga, kelebihan menjadi ahli shaklee sempena bulan Merdeka ni, di SINI !




love, 
 zura bahar 
 Pengedar Sah Shaklee. 

 Order atau keahlian Shaklee? 
whatsapp 016.595.2771 
 --------------- 
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!