Skip to main content

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee di Bulan Merdeka 2017

Sempena menyambut tahun ke 60 merdeka tahun ni, Shaklee berbesar hati nak beri offer yang menarikssssssangat buat anda yang belum menjadi ahli shaklee.

Jom tengok poster ni, apa yang shaklee nak offer tu?


Apa yang bakal ahli Shaklee bulan ni akan dapat?


🎊 Sustain Released Vita C Plus berharga RM60 sahaja. (harga asal RM98)

Atau

🎊 Coral Orrange Shaker berharga RM18 sahaja. (harga asal RM19.08)

Atau

🎊 Kedua-duanya sekali dengan harga RM78 sahaja.

Wow!! 😱😱


Ishh..teruja sungguh kak bee tau. Kak bee pun tak dapat dah nak grab offer ni especially shaker pink yang super comel tu..
So korang yang memang consume Shaklee, tapi belum jadi ahli, rebutlah peluang ni, k..


Syaratnya adalah:


👉 Daftar ahli
👉 Beli barang Shaklee bernilai 100uv dalam satu resit.

Then, anda layak untuk dapatkan mana2 offer di atas tadi. Mudah je kan? 😊

Okey.. Kalau tak tahu barang apa nak beli untuk dapatkan 100uv ke atas, ni kak bee senaraikan set2 yang ada mengikut keperlukan korang.

1. Set Kehamilan 
2. Set Selepas Bersalin
3. Set Detox
4. Set Aura Seri 
5. Set Anggun 
6. Set Amazing Golden untuk Wanita 
7. Set Amazing Golden untuk Lelaki
8. Set Keperluan Harian 
9. Set Kurus 
10. Set Kuatkan Imun 


Rebut peluang  ni tau!
Bulan-bulan akan datang, belum tentu lagi Shaklee akan buat offer macam ni.
klik sini untuk whatsapp kak bee terus ye >> www.wasap.my/60165952771 << 
Boleh inform kak bee, set mana yang menjadi pilihan hati. 😊
InsyaAllah kak bee boleh tolong adjust lagi sampailah anda puas hati.


love,
 zura bahar
 Pengedar Sah Shaklee.

 Order atau keahlian Shaklee?
whatsapp 016.595.2771
 ---------------
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.