Skip to main content

Rumah Terbuka Little Caliph Tadika Mesra Qaseh.


Teruja tahun ni dapat jemputan Open House kat tadika putris.
😍😍

Tak banyak kak bee nak cerita. Just enjoy the photos lah ye. Gambar pun tak banyak, sebab putra fauzan meragam sikit malam tu.. 😊

Ye..saya meragam malam tu.. 😄

Meriah..dengan lagu raya nya..juadah sedap2..gigih ticers masak sendiri semua.. Salute lah.. 😊

Putris dan rerakan.

Putri nailah nak sekolah sini jugak ke nanti?

Kids with ticer ira. Ticer kakak putri yang pertama sekali. Lemah lembut sangat orangnya. Kids semua sayang ticer.. 😊

Kami nak bergambar jugak.. 😄

Natrah bersama salah seorang besfren dia, hana.

Natrah bersama ticers yang selalu jemput dia di pintu pagar. 😊

Putris happy sangat jumpa kengkawan. Papa putris pun relax je tak rushing nak balik.. 😊
Mama putris je yang nak balik cepat sebab dah penat. Nak tido..haha

love, 
 zura bahar 
 Pengedar Sah Shaklee. 

 Order atau keahlian Shaklee? 
whatsapp 016.595.2771
 ---------------
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT