Skip to main content

Little Haji Putri Natrah

Tahun ni, LC buat program yang sangat best.
Little Haj Program.
Masa ticer bagitau ada program ni, kids dah excited dah..
masa tu belum tau tarikh, tapi dah tau bulan 7.
so kami ni asyik lah sebut yang adik nak pegi haji bulan 7 ni..
kakak putri pun excited sama walaupun dia tak pergi. 😉

bila dah keluar tarikh, eh..terkena pulak time nenek n atuk datang rumah.
tapi sempat lah natrah main2 dengan sepupu2 dia.
sebab, natrah kene tido kat sekolah pada hari ahad malam isnin tu.
malam yang kitorang pergi bulatan amanjaya. 
tu yang natrah tak join tu..

masa nak hantar natrah ke sekolah, sayu sangat tengok muka dia.
macam nak nangis je.
mamapapa pun rasa syahdu gak.
bukannya adik tak pernah berjauhan dengan mamapapa.
adik selalu je ikut opah balik kampung.
tapi kali ni, maybe sebab nak tinggalkan adik dengan orang yang bukan keluarga.
feeling nya lain macam sikit.
tapi mamapapa percaya, Allah akan jaga adik, kawan2 dan ticer2..

esoknya, around jam 3 petang, adik dah balik sekolah dah...
alhamdulillah... lega mamapapa..

ni gambar2 yang ticer adik kirim kat mama..
tq ticer.. 😊
mama lupa je nak belek fb page sekolah adik..






video
best nya adik dah gi haji! 

balik tu adik kepenatan sungguh.
papa kata, mana lah tak penat. orang pergi haji berminggu2, adik pergi haji sehari je.. 😋



love, 
 zura bahar 
 Pengedar Sah Shaklee. 

 Order atau keahlian Shaklee? 
whatsapp 016.595.2771 
 --------------- 
 kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT