Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2016

National Conference Shaklee Malaysia 2016

Assalamualaikum n hi!! 2 minggu sudah NC berlalu. tetapi kenangannya tetap terpahat diingatan. saya sentiasa rasa happy untuk menghadiri NC Shaklee. Dan suami juga,sentiasa beri saya peluang dan ruang untuk menghadiri event terbesar company saya bekerja ni..



Event ni seolah2 dah jadi event wajib-hadir kami. Suami saya dahulunya seorang yang tak suka menghadiri event2 seperti ini, akhirnya kene suka jugak..hehe.. Dan setiap kali saya hadir NC Shaklee ni, semakin bertambah yakin saya dengan company Shaklee. Produk nye saya memang dah jatuh cintun lama dah.. kalau tak, takkan saya konsisten amalkan suplemen shaklee sejak oktober 2012 lagi.
mashaAllah...hampir 4 tahun saya dan suami dok telan vitamin2 shaklee ni.. dah jadi makanan ruji dah.. and to be honest, saya lebih rela spend beratus2 ringgit untuk beli suplemen2 shaklee rather than beli jubah or tudung or apa2 je lah... sebab bagi saya, SIHAT ITU SEGALA2 NYA.. saya perlu sihat sebab ada 5 hadiah Allah yang saya kene jaga. saya perlu sihat sebab pa…