Skip to main content

Selamat ber'tadika' Putri-putri.

Alhamdulillah..
Setelah berhari2 keliru nak hantar putri2 ke tadika mana tahun depan, akhirnya terjawab jugak kekeliruan ku..

Bincang2 dengan habibi semalam, sambil tunjuk list yuran putri untuk tahun depan, habibi decide nak tadikakan diorang kat tempat yang sama.
Habibi pun suka tadika lama putri.

Kebetulan hari ni open day untuk pendaftaran murid2 tahun depan, kitorang pun decide untuk daftarkan kedua2 nya hari ni..
Untuk booking tempat, boleh bayar rm500 dulu..
Lepas tu, boleh bayar ansur2 sampai lah bulan 12 nanti.
Tak la rasa beban sangat untuk bayar lumpsum..
Alhamdulillah..lega rasanya..
InsyaAllah..rezeki anak2 sentiasa ada.
Yakin dengan janji Allah...
(^_^)


Selamat ber'tadika' ye putri2 mama..
Semoga putri2 lebih erat dan tak gaduh2 lagi lepas ni..
Maybe nak kene teacher yang pesan jugak barulah korang nak dengar cakap, kan..
Kalau dengan mama, cakap sejuta kali pun tak jalan...
Sabo je lah...
(^_^)

love,
 zura bahar 
hotline: 016.595.2771 
--------------- 
kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.info

...
Pesanan penaja:
Suplemen terbaik untuk support perkembangan otak diorang adalah OMEGA GUARD SHAKLEE.
Maksud suplemen adalah makanan tambahan.
bukan ubat.
tapi makanan.
sama macam kita bagi anak2 kita makan scot emulsion ke atau vitamin2 lain.
yang membezakannya adalah jenama.
pilihan saya semestinya OMEGA GUARD SHAKLEE.
(^_^)

berminat untuk anak anda?

Hubungi saya seperti nombor telefon di atas...
(^_^)
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT