Skip to main content

TESTIMONI VITAMIN MENYUSU SHAKLEE


Betul ke VITAMIN MENYUSU SHAKLEE dapat bantu menjana susu ibu?
...
Hari ni dapat whatsapp dari customer yang beli VITAMIN MENYUSU SHAKLEE dari saya minggu lepas.
Masalah beliau susu badan susah nak keluar.
Susu ada tapi sikit2 je keluar. Hasil bila perah pun tak sampai 1oz..ada beliau tunjuk dekat saya.
Baby beliau dah 27 hari. Masih ada kuning.
Next week ada lagi check up untuk kuning.

Jemput baca whatsapp saya dan beliau...
---
[7/5, 10:13 AM] Shaomey87: Sis
[7/5, 10:13 AM] Shaomey87: Alfalfa n vitalea ni leh mmbntu tmbh susu an

[7/5, 10:22 AM] Baizura Bahar: Ye sha...
[7/5, 10:23 AM] Baizura Bahar: Tp sha still kene kerapkan bg rangsangan kat puting dgn cara menyusu atau pam..
[7/5, 10:23 AM] Baizura Bahar: Mcm mana bf baby semalam?

[7/5, 10:30 AM] Shaomey87: Smlm ok
[7/5, 10:30 AM] Shaomey87: Air susu kdg2 kua blah knan ttiba mnitik2 tp xbyk sgt r

[7/5, 12:33 PM] Shaomey87: Akk
[7/5, 12:33 PM] Shaomey87: Bby sha kuat berak r kak
[7/5, 12:33 PM] Shaomey87: Knapa ek
[7/5, 12:34 PM] Shaomey87: Xkn sbb mkn shaklee
[7/5, 12:34 PM] Shaomey87: Rini bru msok 3 ary xslp sha
[7/5, 12:34 PM] Shaomey87: Shari mau 4-5x berak

[7/5, 12:36 PM] Baizura Bahar: Kalau baby bf, normal selalu berak sbb susu ibu senang hadam..
[7/5, 12:36 PM] Baizura Bahar: Bila dia minum, terus hadam n berak
[7/5, 12:37 PM] Baizura Bahar: Bagus tu..lagi cepat kuning keluar

..
Alhamdulillah..customer saya pilih untuk ikhtiar dengan VITAMIN MENYUSU SHAKLEE.
Sebelum ni beliau tak de pun cerita yang susu menitik2 keluar.
Tapi hari ni,beliau beritahu susu keluar menitik2.
Dan baby kerap berak dalam sehari, warna kuning2 cair..
Kalau baby kuning, lagi kerap baby berak,lagi cepat kuning keluar..
Alhamdulillah..mudah mudahan, baby beliau bebas dari kuning bila check up nanti..
Dan beliau dapat beri susu ibu sepenuhnya kepada baby beliau...

.
inilah VITAMIN MENYUSU SHAKLEE

Full set:
1. ESP
2. Alfalfa
3. Ostematrix
4. Omega
5. Vitalea
6. Vitamin C
7. Bcomplex

...
customer saya cuma consume Alfalfa + Vitalea sahaja atas sebab2 tertentu.


Vitalea bertujuan untuk beri nutrisi lengkap kepada beliau dan baby.
dan sebagai energy booster sebab beliau berpantang sendiri.
lagi manfaat Vitalea di sini.

Alfalfa vitamin paling penting dalam membantu menggalakkan penghasilan susu ibu.
...

Alfalfa and Breastfeeding

Alfalfa has a long history of use in women's health. It has been consumed by nursing mothers for many years to help with the production of breast milk.
It is used by breastfeeding mothers to make more breast milk.
If you tend to have an overabundant milk supply, alfalfa could further increase your supply leading to engorgement and mastitis.

sumber:  breastfeeding.about.com
...

Jika ibu2 mempunyai masalah dalam penyusuan susu ibu, segera hubungi saya melalui whatsapp atau sms di 016.595.2771.

love,
 zura bahar
hotline: 016.595.2771
---------------
kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.com
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.