Skip to main content

AidilFitri bersama putri-putri 2015

Assalamualaikum...
long time no see!!!
rasanya belum terlambat lagi untuk saya wish Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf zahir dan batin..
ucapan khas untuk follower saya.. (^_^)
maafkan saya andai ada entry saya yang mengguris hati sesiapa..
kalau ada, jangan segan silu untuk hubungi saya terus dan tegur salah silap saya..
saya lebih prefer kalau korang terus pm saya daripada korang berkias2 menegur kat fb atau blog korang..

entry kali ni just nak share cerita di hari raya..
sembang2 kosong aje..hehe..
just nak share betapa happy nye saya sebab suami saya decide untuk berada di melaka selama 5 hari!
wow!!!
amazing!! hihi..
asalnya saya nak goda beliau, nak minta stay kat melaka sampai raya ke 3..
sebab family day sebelah ayah saya nak buat pada raya ke3..
(sejak arwah atuk rabu meninggal, adik beradik ayah saya akan pilih 1 hari di hari raya untuk berkumpul kat kampung)..
so, saya pun intro la kegodaan saya pada suami dengan soalan begini..
"abang dah amik cuti raya ke? bila kita nak balik melaka?"
"raya first kita balik melaka..kamis (hari last ramadhan) abang kerja lagi"
"ohh..." --agak frust disitu sebab ingatkan malam raya dah ada kat melaka..
"sampai bila?" ---neves nak tunggu jawapan suami.
"sampai raya ke 5"
wow!! --saya menjerit dalam hati sambil tersenyum2 happy..hehe..
okey..tak payah nak goda2... ;)

thank u suami ku kerana memahami..
takkan ku lupa tak balik melaka di hari raya pada aidilfitri tahun lepas.
alasannya, saya dah sarat untuk bersalinkan putri ke3 saya masa tu..
tak pe lah..yang lepas,biarkan ianya berlalu...
HIDUP MESTI TERUS !!!!

kalau korang nak tengok gambar2 raya saya, boleh klik di sini...aidilfitri bersama putri-putri 2015 

tapi kene add fren saya kat fb dulu sebab saya view untuk fb fren sahaja...hehe...
last but not least,
SALAM AIDILFITRI..MAAF ZAHIR BATIN


me and putris



love, 
 zura bahar 
hotline: 016.595.2771 
--------------- 
kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.com
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.