Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2015

AidilFitri bersama putri-putri 2015

Assalamualaikum... long time no see!!! rasanya belum terlambat lagi untuk saya wish Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf zahir dan batin.. ucapan khas untuk follower saya.. (^_^) maafkan saya andai ada entry saya yang mengguris hati sesiapa.. kalau ada, jangan segan silu untuk hubungi saya terus dan tegur salah silap saya.. saya lebih prefer kalau korang terus pm saya daripada korang berkias2 menegur kat fb atau blog korang..
entry kali ni just nak share cerita di hari raya.. sembang2 kosong aje..hehe.. just nak share betapa happy nye saya sebab suami saya decide untuk berada di melaka selama 5 hari! wow!!! amazing!! hihi.. asalnya saya nak goda beliau, nak minta stay kat melaka sampai raya ke 3.. sebab family day sebelah ayah saya nak buat pada raya ke3.. (sejak arwah atuk rabu meninggal, adik beradik ayah saya akan pilih 1 hari di hari raya untuk berkumpul kat kampung).. so, saya pun intro la kegodaan saya pada suami dengan soalan begini.. "abang dah amik cuti raya ke? bila kita nak balik melak…

TESTIMONI VITAMIN MENYUSU SHAKLEE

Betul ke VITAMIN MENYUSU SHAKLEE dapat bantu menjana susu ibu?
...
Hari ni dapat whatsapp dari customer yang beli VITAMIN MENYUSU SHAKLEE dari saya minggu lepas.
Masalah beliau susu badan susah nak keluar.
Susu ada tapi sikit2 je keluar. Hasil bila perah pun tak sampai 1oz..ada beliau tunjuk dekat saya.
Baby beliau dah 27 hari. Masih ada kuning.
Next week ada lagi check up untuk kuning.

Jemput baca whatsapp saya dan beliau...
---
[7/5, 10:13 AM] Shaomey87: Sis
[7/5, 10:13 AM] Shaomey87: Alfalfa n vitalea ni leh mmbntu tmbh susu an

[7/5, 10:22 AM] Baizura Bahar: Ye sha...
[7/5, 10:23 AM] Baizura Bahar: Tp sha still kene kerapkan bg rangsangan kat puting dgn cara menyusu atau pam..
[7/5, 10:23 AM] Baizura Bahar: Mcm mana bf baby semalam?

[7/5, 10:30 AM] Shaomey87: Smlm ok
[7/5, 10:30 AM] Shaomey87: Air susu kdg2 kua blah knan ttiba mnitik2 tp xbyk sgt r

[7/5, 12:33 PM] Shaomey87: Akk
[7/5, 12:33 PM] Shaomey87: Bby sha kuat berak r kak
[7/5, 12:33 PM] Shaomey87: Knapa ek
[7/5, 12:34 PM]…