Skip to main content

CEMBURUNYA SAYA!


salam n hi semua...
lama tak menulis kat sini..
rindu nak menulis tapi kepala saya ni sarat dengan macam2 idea yang datang membuak2. hihi..
tapi sebab tak properly tulis dan plan, tu yang jadi macam baaaaaanyak sangat benda nak buat.
.
baru2 ni, opah putri pergi brunei.
melancong.
haii...saya pun tak dapat melancong2 lagi.
kekangan masa.
suami masih terikat dengan bekerjaya dengan orang.
insyaAllah soon...bila beliau bekerjaya sendiri dari rumah dengan saya,
bermula lah episod kami jalan-jalan-cari-makan..
doakan ye suami saya dapat time freedom dalam masa terdekat ni..
(^_^)
.
di sebabkan opah pergi brunei,
saya ajak parent saya datang ipoh.
seronoknya rasa bila emak ayah sentiasa di sisi.
saya tak dapat rasa.
tapi suami saya dapat rasa seronok tu.
cemburunya saya !!!
padahal, saya ni lebih manja n rapat dengan mak saya..
tapi dia yang dapat jumpa mak dia selalu...
sedeyy tau...
kadang2 rasa jeles sangat2..
pasangan lain tiap bulan mesti balik kampung parent.
walau jauh beribu batu.
gigih jugak tempuh perjalanan yang panjang demi bertemu parent kat kampung..
.
tak pe lah..
saya redha.
sebab saya yang pilih dia.
tapi sebab saya masih berimpian dapat jumpa parent saya selalu, 
saya akan buat dia bekerjaya dari rumah sama2 saya.
supaya kami sama2 dapat time freedom!
tak de alasan lagi untuk dia tolak bila saya nak balik melaka selalu..
insyaAllah....soon....
(^_^)
.
nanti saya cerita apa aktiviti paling best yang parent saya datang...hihi..


------------
pesanan penaja:
VITA-LEA FOR CHIDREN.
multivitamin yang boleh di kunyah oleh kanak2 dan sangat sangat lazat rasanya..
anak2 korang mesti suka!
sebotol ada 60 biji.
harganya RM118.
whatsapp saya untuk berikan kepada anak hebat anda!
016.595.2771

love, 
 zura bahar 
--------------- 
kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.com
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.