Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2015

CEMBURUNYA SAYA!

salam n hi semua... lama tak menulis kat sini.. rindu nak menulis tapi kepala saya ni sarat dengan macam2 idea yang datang membuak2. hihi.. tapi sebab tak properly tulis dan plan, tu yang jadi macam baaaaaanyak sangat benda nak buat. . baru2 ni, opah putri pergi brunei. melancong. haii...saya pun tak dapat melancong2 lagi. kekangan masa. suami masih terikat dengan bekerjaya dengan orang. insyaAllah soon...bila beliau bekerjaya sendiri dari rumah dengan saya, bermula lah episod kami jalan-jalan-cari-makan.. doakan ye suami saya dapat time freedom dalam masa terdekat ni.. (^_^) . di sebabkan opah pergi brunei, saya ajak parent saya datang ipoh. seronoknya rasa bila emak ayah sentiasa di sisi. saya tak dapat rasa. tapi suami saya dapat rasa seronok tu. cemburunya saya !!! padahal, saya ni lebih manja n rapat dengan mak saya.. tapi dia yang dapat jumpa mak dia selalu... sedeyy tau... kadang2 rasa jeles sangat2.. pasangan lain tiap bulan mesti balik kampung parent. walau jauh beribu batu. gigih jugak tempuh perjalan…