Skip to main content

HAPPY 3RD BIRTHDAY PUTRI NATRAH !


natrah turns 3 pada 12 disember yang lalu..
the best thing is, dapat celebrate bersama2 atuk nenek dan pokcik2 nye...
meriah lah sikit..
selalu celebrate anak beranak je...


 semua orang tengah nyanyi lagu happy birthday kat dia..

gigih meniup lilin..hihi 


yey..dah padam!
oppss..cover sikit gigi tu...
 

potong kek dengan nenek..mama tak bersiap2 pakai tudung semua..malas nak masuk gambar...
kebetulan nenek baru balik mengaji...


kakak dia malu gila...
entah ape dia malu..
bukan birthday dia pun..hihi

sekian saja mini celebration sempena birthday Natrah.
memang dari saya kanak2, sampailah saya dah besar ni, kami selalu sambut sesama family sahaja...
itu sudah cukup buat saya rasa di sayangi...
(^-^)


 pesanan penaja:
lepas makan kek, jangan lupa makan vitamin untuk detox ye...
kasi maintain body shape tu..hihi...
vitamin ni terbaik untuk pembersihan usus dan pembuangan lemaks...
;)




love, 
zura bahar 
--------------- 
kembali sihat bersama shaklee - visit: www.vitallyvitamin.com
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.