Skip to main content

kakak natrah..u are still adorable!


mama sedang menghitung contraction..
untuk kelahiran adik baby..
actually dah 3 hari dok bukak 2cm je ni..
mama pun musykil dah ni, betul ke dokte check ritu?
kalau stay hospital ni, mau kene seluk tiap hari...
tak sanggup mama..
lebih baik balik rumah dulu..

dan, 
semestinya kakak2 pun semakin aktif berpancaragam..
lagi2 kakak natrah.
tak boleh silap sikit, terus natrah tiarap atas lantai/jalan/mana-mana2 je tempat dia tengah berdiri tu, dan nangis2..
haih...sabo je lah kakak ni...

kecik2 dah jadi kakak ye...
shiaann dia.. ;)

tapi, natrah masih lagi sangat adorable bagi mamapapa..
suara yang masih macam baby..
badan kecik macam baby-tak-besar-besar..
(beza dengan kakak naurah yang cepat tinggi)
suka joget2, sengih2, senyum simpul...saaangat cute!

Putri Natrah Nuwairah.

Banyak ikut sikap mama.
-lasak (masa kecik)-keras kepala-kuat merajuk-berani-tak peduli apa orang kata-ape ke lagi?

Banyak ikut minat mama.
-suka buku-suka amik gambar-suka menulis-suka menyanyi-suka ukur2-suka jahit (kot)-ape ke lagi....

Membesarkan natrah sangat2 menguji kesabaran mama..
Tapi, natrah juga lah penghibur dalam rumah ni dan sangat murah dengan senyum2 simpul nya... 




LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! - visit: www.vitallyvitamin.com
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.