Skip to main content

National Conference Shaklee 2014

Alhamdulillah..
kali ni, mama dapat 6 awards..
:)
last time pegi dapat 1 award je..tu pun dah happy sangat2..
kali ni, bukan je dapat 6 awards, 
tapi dapat jugak pakej 3 hari 2 malam di Sunway Resort and Spa Hotel.
syukur...
pakej ni fully sponsored by shaklee tau..
ada aktiviti dalam sunway lagoon juge..
mama dapat 3 tiket..
1 untuk mama, 1 untuk papa dan 1 lagi mama bagi atuk.


siapa tak suka benda free, ye tak?
lagi2 kalau dapat 5 star punye pakej...
emm.... :)

National Conference Shaklee kali ni berlangsung selama 2 hari.
papa pun teruja sama..
mama tau.... ;)


So..just enjoy the photos ya...
:)
------
barang2 free dari shaklee..



---

putri2 bermesra dengan nenek atuk..








---

mama papa di hari kejadian..





---
bersama keluarga besar shaklee mama..




---
Dinner ~ The Glitter Nite ~

Actually, conference ni berlangsung pada hari anniversary mamapapa..
jadinya, mamapapa anggap ni anniversary mamapapa..hihi..

kakak n adik tak boleh bawak..
kene lah tinggal dengan atuk nenek.
banyak kali mama bagitau kakak, kakak cakap okey.
tapi bile hari kejadian, kakak nangis2 pulak.
tambah, kakak sakit2 perut pulak petang tu.
asyik muntah2.
serba salah mamapapa nak pegi dinner tu.
tapi kami pergi juga.
mama tahu nenek boleh jaga kakak dengan baik..
:)




---
bersama2 keluarga shaklee mama.
tak banyak gambar sebab ramai yang balik awal.
mamapapa pun rushing nak balik awal juge sebab kakak tak sihat..


---

award2 yang mamapapa dapat.
:)



---
edited gambar mamapapa je....
love this picture soooo much!
:)


---
Alhamdulillah..berakhir sudah event yang di tunggu2 setiap tahun.

National Conference ini adalah event untuk semua SID yang telah bersusah payah, berpenat lelah, dan macam2 lagi dugaan yang kami tempuhi sepanjang menjalankan bisnes kami.
Rasa hilang semua tu setelah dapat jejakkan kaki ke event ini bersama2 suami, anak2 dan family.
Rasa hilang semua tu setelah jejakkan kaki menaiki tangga stage untuk amik award bersama suami dan anak2.
Rasa hilang semua tu setelah melihat seorang demi seorang anak2 bisnes turut sama naik pentas amik awards.
Hilang semua lelah...

Sungguh, 
saya rasa bertuah kerana di pilih Allah untuk terjebak dalam bisnes ini.
sungguhpun bisnes ini bukan menjual makanan sunnah..
sungguhpun bisnes ini bukan semuanya tergolong dalam golongan orang2 yang alim,
tapi bisnes ini suci dan murni setelah di terajui oleh PM Shareeza, the founder of JUTAWAN.
lebih separuh dari mereka yang hadir semalam adalah muslimin dan muslimat..
orang2 islam semakin menerajui bisnes ini dan awardees jugak lebih ramai orang islam yang berdiri atas pentas.
syukur Alhamdulillah.... :)

ramai antara kami adalah ibu2 yang meninggalkan kerjaya-ofis-hour-yang-perlu-keluar-rumah-tinggalkan-anak2-dan-suami dan kini menjadi IBU2 YANG BEKERJAYA DARI RUMAH, YANG DAPAT BERI SEPENUH PERHATIAN KEPADA KEPERLUAN SUAMI DAN ANAK2.
bagi saya, ITU LAH KERJAYA TERHEBAT SEORANG ISTERI DAN IBU.

Syukur Ya Allah...
Bisnes ini adalah anugerah terindah untuk saya dari Allah kerana melalui bisnes ini Allah tunaikan satu persatu impian saya...
impian2 suami saya...
impian2 anak2 saya...
impian2 mak ayah saya...
impian2 adik beradik saya...
impian2 anak2 bisnes saya dan seluruh organisasi mereka...
BUKAN IMPIAN SAYA SEORANG, TAPI IMPIAN SEMUA ORANG!
Syukran Ya Allah...
Segala puji hanya layak bagi Mu..

*tearss*



LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! - visit: www.vitallyvitamin.com
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT