Skip to main content

seminggu menjadi mama-yang-bekerja-dari-rumah!

Alhamdulillah..segala puji bagi Allah yang memenuhi segala yang di hajati.

seminggu sudah mama bergelar mama-yang-bekerja-dari rumah.
mama sangat enjoy.
24jam bersama putri2 mama.
makan minum papa mama yang sediakan.
terasa diri ni sangat2 berharga.

sebelum mama tempuh life sekarang, mama sangat2 risau macam mana mama nak bahagikan masa mama untuk masak, rumah, putri2 dan bisnes mama.
tapi bile dah tempuh, Alhamdulillah..
All is well.
mungkin bile mama cuba jadi wahm pada hari ahad tak berjaya sebab itu saja masa yang mama dapat spend untuk putri2.
tapi bile hari2 pun mama mengadap putri2, tak heran dah sangat putri2 kat mana, betui tak?
hehe..

mama tau papa pun hepi.
papa hepi sebab dapat buat mama hepi.
papa hepi sebab hari2 makan lauk mama masak.
papa hepi sebab banyak kita boleh jimat,insyaAllah.
Alhamdulillah sangat2.
memang ini lah jiwa mama.
setiap hari, hari2 mama bersama dengan family mama je.
mama tak kisah kalau mama hanya terperuk kat rumah aje.
mama tak kisah kalau tak dapat hangout atau lepak2 dengan kawan2.
zaman hangout n lepak2 tu sume dah berlalu.
mama hanya mahu berkhidmat sehabis baik untuk Allah, suami dan anak2.
InsyaAllah... :)

------------------------------------------------------------------------------

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! - untuk order dan pertanyaan, fb: baizura bahar / vitallyvitamin, email: vitallyvitamin.com@gmail.com, sms|whatsapp 016-5952771, visit: www.vitallyvitamin.com
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT