Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2013

bekerja dari rumah.

Alhamdulillah..segala puji bagi Allah.
Akhirnya, impian saya selama ini, termakbul jua. hari ni, 25 september 2013. bermakna,tinggal 8 hari saja lagi untuk saya bergelar mama yang bekerja dari rumah. --- maaf sebab dah terlalu lama abaikan blog kesayangan saya ni. blog yang sepatutnya saya coret untuk anak2 saya, dan bertukar menjadi blog bisnes saya. dan mulai saat ini, saya takkan lagi cerita pasal shaklee di sini. saya akan kembali bercerita tentang ragam anak2 saya dan kisah keluarga saya. insyaAllah, moga Allah permudahkan. ---
inilah putri-putri the latest.
sekejap baik, sekejap gaduh. kakak selalu tak nak share mainan dengan adik. bile kakak tak nak share, adik mula lah sakat kakak. amik mainan yang kakak tak bagi tu, n baling jauh2.
bile adik kecik hati dengan kakak, adik nangis. bile kakak tak bagi adik mainan, adik gigit kakak. tapi kakak redha, kakak menjerit je. kakak jarang berkasar dengan adik.
macam-macam.. tapi saya enjoy saat2 bersama mereka. yes..saya mahu setiap saat mereka ada depan mat…

RISIKO PENYAKIT JANTUNG

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!untuk order dan pertanyaan, sila add saya di fb saya, baizura baharsila like page saya, Vitally Vitaminatau email shaiful_baizura@yahoo.comatau sms 016-5952771

Launching www.vitallyvitamin.com

Assalamualaikum readers and followers.. Saya berbesar hati nak jemput anda lawat website baru untuk bisnes shaklee saya,

www.vitallyvitamin.com


pembelian anda pasti lebih mudah! just fill in order form dan klik icon maybank2u untuk buat pembayaran terus ke account saya.
free consultation untuk setiap pembelian dari website saya ye.. boleh refer detail saya seperti di bawah..
blog ini saya akan fokus pada anak2 saya semula... :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!  untuk order dan pertanyaan,   sila add saya di fb saya, baizura bahar  sila like page saya, Vitally Vitamin  atau email vitallyvitamin.com@gmail.com  atau sms 016-5952771