Skip to main content

" mama tak work! "


sejak akhir2 ni, kakak putri asyik lah menangis bile mama nak pergi keje...
kata kakak, "mama tak work...mama dok umah je..papa je work !"
memang best kalau macam tu...;)



macam berlakon pun ada jugak...
sebab kakak nangis kejap je...
pastu ok dah..

bila kakak kata mama tak work,
mama selalu jawab, "bulan depan mama tak work, ok..."
" buyan kepan ke mama?" kakak nak kan kepastian...
" ye...bulan depan..."

ahad lepas, masa papa tengah siap2 nak pegi keje, kakak n adik terbangun...
kakak merengek2 sambil cakap, " papa je work..."
"ye..papa je work...mama tak work..."
lepas tu, kakak terus duduk, senyum kat mama sambil cakap, " buyan kepan..."
:)
faham lah mama...
kakak ingat jawapan mama, bulan depan mama tak work..
insyaAllah...sama2 kita doa ye... :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, baizura bahar
atau email shaiful_baizura@yahoo.com
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT