Skip to main content

happy 3rd birthday kakak.. :)


lagu ni mama tuju khas untuk kakak..
tapi tak de gambar kakak lah...hihi




tiada apa yang mama nak dari kamu, cuma, taat lah pada perintah Allah, hormati orang tua, jaga maruah diri mu untuk yang berhak, dan sayangilah adik2 mu.


...................
sebelum tido semalam, mama nyanyi kan lagu birthday versi channel-disney-junior kat kakak putri, kakak senyum2 je..
mama tanya kakak nak pizza ke kek?
kakak jawab, 'kek!'
lepas tu, tak sudah2 kakak peluk mama sambil sebut, 
'saaaaaayang mama'..'saaaayang mama...'..banyak kali!
(oh...touching pulak..)
adik pun sibuk jugak peluk lutut mama sambil sebut, 
'maaaaama..maaama..' 
lepas tu adik nak gigit lutut mama!
aduhai..mentang2 lah baru nak tumbuh semua gigi!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
 sila add saya di fb saya, baizura bahar 
sila like page saya, Vitally Vitamin 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.