Skip to main content

NATRAH THE LATEST: 1 year 3 months..


si tecik ini baru pandai jalan pada umur setahun 3 bulan, sama macam papa dia!
gigi pun 6 batang je dari umur 7/8 bulan ari tu...
em...

ini cikgu dia ajar, berdiri atas meja.
sekali je cikgu tunjuk, terus pandai!


mama capture adik putri tengah ek ek... ;)

si tecik ini tengah sibuk meronda 1 rumah..
tak bole leka sikit pun..
nanti dia jumpa benda2 kat lantai, laju je dia masukkan dalam mulut dia...
tak pun, dia dah berdiri atas meja makan sambil bukak tudung saji...
tak pun lagi, dia tengah cuba untuk berdiri atas mesin jahit mama...
waduh...waduh...
memang tak bole tinggalkan si tecik ini sendirian...

tengok lah video ni...
sabau je la menempoh zaman kanak2 riang ni...


video


inilah cikgu dia...
ape cikgu buat, on the spot anak murid dia terus ikut...

port favorite!


putri2 mama ni buat hidup mama huru hara...
tapi mama enjoy!
mama rasa bosan datang keje n just duduk depan pc...
tak mencabar!
mama sukakan cabaran seperti menjaga kakak dan adik..
dan cabaran menahan sabar dengan karenah putri berdua!
baru la ada life!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.