Skip to main content

bila si tecik dapat kaki...



semenjak si kecil 'dapat kaki'
dia pun sibuk nak main kat playground.
bile tak bagi, nangis..
em...tu je lah modal kanak2 ni...
nangis...nangis...nangis...
nasib baik ada orang nak pujuk..

macam biasa lah tugas papa supervise kanak2 bermain di palyground..

tengok tu happy bukan kepalang...

papa pun happy jugak bile tengok kanak2 happy... :)

begitu lah rutinnye setiap hari sabtu...
kalau sabtu balik kampung, hari ahad malam lepas papa balik keje kene bawak putri2 memen...
kakak selalu cakap nak main...
dan mamapapa selalu jawab, sabtu kita main atau bila mamapapa tak work...
jadinya, kene lah tunaikan janji...

dulu penah sorang kawan mama bagitau, tiap minggu dia bawak family dia keluar...
masa tu mama tak kawin lagi...
pastu, dia merungut2 sebab tak de duit nak bawak keluar...
so, mama advise la tak payah keluar...
dok rumah je...

sekarang mama dah faham kenapa dia nak jugak bawak family dia keluar di hari minggu...
just nak buat isteri dan anak2 happy...

papa pun macam tu jugak...
kadang tu memang sebab papa sendiri yang nak keluar...
tambah2 kalau papa cuti n mama keje...
bosan katanye...
 tu je nak cite.....
ekeke..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.