Skip to main content

CHEWABLE VITAMIN-C PLUS 100mg KINI KEMBALI!!!


Alhamdulillah...
available pun vitamin paling hot di kalangan pengguna setia shaklee.
Sustain Released Vitamin C 500mg masih belum ada tapi sebagai pengganti,
ini dia....

CHEWABLE VITAMIN-C PLUS 100mg

datang dalam pack yang lebih besar.
i like!!! :)
mengandungi 300 biji.
jika anda mahu cukupkan pengambilan 500mg setiap hari -dengan mengambil 5 biji daily-,
sebotol bole tahan 2 bulan...
kalau tak amik 5 biji sehari pun, tak de hal...
asalkan, badan kita di bekalkan vitamin C setiap hari.
mungkin ada yang belum tahu,
badan kita tak bole produce vitamin C dengan sendiri nya,
sebab tu vitamin C ni kene ambil daily..

pilihan saya, tentulah Vitamin C Shaklee kerana :


nak order, sms atau pm fb saya ya...
anytime! :)
jangan lepaskan peluang ni tau...
hot stuff shaklee ni, kejap je sold out satu malaysia nanti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, baizura bahar
atau email shaiful_baizura@yahoo.com
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.