Skip to main content

berlatih menjadi working-at-home-mum!


Alhamdulillah...di berikan Allah kesempatan kepada mama untuk merasa jadi wahm.
seronokkkkkkk sangat!
nikmat tak terkata bile mama dapat tengok putri2 mama 24 jam..

Alhamdulillah, mama bole manage masa untuk uruskan putri2, dhuha, bisnes, masak dan uruskan rumah.
mama sangat enjoy!
makan je keje nye...
putri2 pun tak berhenti mengunyap...
ade je benda yang kita kunyapkan, kan! kan! ;)

tak mo cite panjang lah...
pendek kata, once bonus shaklee dah over gaji sekarang, mama tak nak hold lagi hajat mama!
rezeki itu dari Allah...
bukan dari ahfong ni...
pasti ada yang lebih baik kalau mama dapat berbakti pada family mamapapa... :)

enjoy aje lah photo kanak2 ni... :)






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771
2 comments

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT