Skip to main content

one day trip to cameron highland.



papa ajak pegi masa cuti new year hari tu..
tapi mama rasa tak best nak pegi hari tu di saat2 mamapapa tak berduit sangat...
maklumlah..mamapapa gaji lambat..
tapi, nasib baik dapat mama dapat gaji awal bulan ni... :)
dan hari sabtu lepas kita ke cameron!

berusaha siap awal, tapi lambat jugak...hehe

mama suruh kakak tido dalam kereta, kakak tak nak...
adik syiok je tido...
mama suruh kakak tido sebab mama nak tido...hehe...

sampai sana dalam pukul 2.30...
kita makan dulu!

syok betul mama rasa sebab kanak2 sangatlah sporting tak berpancaragam...
syukur sangat2, alhamdulillah.... :)
mamapapa order steamboat...
jenuh nak abiskan...
sejam jugak lah baru selesai makan...
nasib baik putri2 mama baik...
thank u sayang... :)

lepas tu kita pegi memen...
datang jauh2 semata2 nak bawak kakak memen je...haih...

just enjoy the photos-lah...








jenuh jugak nak ajak kakak balik..
akhirnye, balik jugak...
singgah pasar malam cameron kejap..
adik dah tido..
kakak pun dah penat..
bile penat, kakak minta dukung...
lalu kakak tido atas bahu papa...

dah sampai ipoh, nak pegi mydin pulak...
nak main lagi!!
adoi...
mentang2 la baby2 lagi...
main je keje nye...



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.