Skip to main content

belum nampak real lagi



semalam mama tido 2 jam je..
dah masuk 2 minggu mama bangun kul 2-4/5 pagi buat keje 3d..
penat!
tapi mujur ada shaklee...
Alhamdulillah...
dengan izin Allah jua mama masih sihat...
kalau tak, bile mama tak cukup tido je,walau sehari, mesti kene demam selsema..

percubaan pertama menggunakan 3d Max.

percubaan kedua menggunakan 3d Max.
belum nampak real lagi...


thanks to people yang share tutorial dalam blog diorang...
bagusnye diorang, dapat pahala dari serata pelusuk dunia sebab tak kedekut untuk berkongsi ilmu...
mesti dah baaaaaanyak sangat pahala yang diorang dapat bile share ilmu yang bermanfaat untuk orang lain...

kalau orang yang share ilmu yang tak bermanfaat tu,
em...faham2 sendiri lah...
wallahua'lam...

anyway, mama suka buat job encik joe ni sebab dia sangat lah tak cerewet dan sangat senang buat payment..
kalau dia kata petang nanti dia bank in, memang petang tu jugaklah dia bank in..
lagi, dia selalu accept due date yang mama tetapkan..
lagi, dia selalu sms2 je dengan mama..
yes, mama kurang suka cakap2 dalam fon..
mama lebih suka sms walaupun kadang2 bole jadi miscommunication...
tapi mama lagi suka cara tu...
dia respect cara kerja mama..
sebab tu mama gigih sikit buat keje dia instead of keje orang lain..
dia adalah tokey kilang perabut..
asalnya mama nak sub kerja2 id kat dia...
tapi akhirnya, dia yang sub keje2 drawing kat mama...
hehe...

ok what?
:)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771
Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

BAGAIMANA MERAWAT BAYI SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT