Skip to main content

ragam si adik yang hampir 1 tahun!


terlepek di lantai bile-bile dia suka.


 sama macam kakak masa kecik2, suka masuk dalam kotak.
well actually, bukan 'suka' masuk, tapi ni first time adik putri buat macam ni.
bermaksud, dia sudah semakin bijak meng explore barang2 sekeliling.

gaya tido fov adik. sambil goyang2 kan kakinya...
amboiii adik!

suka memuncungkan bibirnye bile nampak cicak atau sesuatu yang bergerak atau mahukan sesuatu atau tak sabar nak makan atau tak sabar nak nenen atau berebut barang dengan kakak.

manissss as always. :)

development adik agak perlahan daripada kakak.
tak kisah lah asalkan adik sihat sejahtera and happy selalu, mama dah gumbira!

video adik!

video


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE! 
untuk order dan pertanyaan, 
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com 
atau sms 016-5952771

Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.