Skip to main content

putri2 bergembira...


happy je tengok budak2 ni bile mood masing2 tengah ok...
kakak tu, selagi mama papa tak iye kan ape kakak cakap, kakak akan terus cakap sampai nangis-yang-buat2 dan hentak2 kaki...
ish..ish..ish...

adik pulak, asyik menggeleng2 dan mengangguk2 kan kepala nya bile dengar lagu...
huhu...
tak islamik sungguh mamapapa ni... =(

video

kakak super excited kalau mama nyanyi lagu tepuk amai2 kat adik...
kakak akan nyanyi sama dan tepuk tangan jugak..
adik maintain je suka senyum...
dan sekarang ni, punya lah payah nak tido malam 2-2 putri ni...
aduhai...
anak2 kawan mama, lepas maghrib dah tido sampai esok pagi...
tapi putri2 mama ni, nak kene mamapapa siap2 tido sekali baru lah nak tido...
kakak tu, kalau mama atau papa tak de, mesti nangis2 suruh baring2 sekali...
huh...

minggu lepas kita turun kl and tido rumah mak ngah,
kakak dan adik putri tido pukul 4 pagi!
mamapapa tak larat dah nak layan kome wei....


Post a Comment

Popular posts from this blog

Vitamin shaklee untuk pesakit thyroid

cerewetnye kami nak beli rumah!

Bagaimana Atasi Masalah Anak SEMBELIT!

bagaimana saya diet dengan shaklee.